Tarda de Cinema i fotografia de muntanya de Tortosa

Memorial Joan Sabaté i Geladó

VII Tarda Cinema i Fotografia de Muntanya de Tortosa – MEMORIAL JOAN SABATÉ GELADÓ

23 octubre 2018 per Jaume

El 24 de Novembre a les 18:00 hores

Al Castell de la Zuda – Sala el Polvorí

 

Descarrega’t el Tríptic

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ
Títol original _______________________________________________________
Any de producció ____________________
Participa en l’apartat de Film ………..
Si es així durada aproximada del film
_________________ minuts.
Argument resum del film

o Fotografia …………………..……
Nom i Cognoms __________________________________________________________
Adreça postal ________________________
Codi Postal _________Ciutat ____________
___________ Província ________________
Telèfon _____________________________
Mail________________________________

 

BASES

 

Objectiu

Recordar al company Joan, gaudint tots junts d’una tarda entre amics i compartint la nostra passió, l’Esport i la muntanya.

Temes
1.- Tots els relacionats amb la muntanya. Films i fotografies d’esports de muntanya: espeleologia, esquí, escalada esportiva, parapent, descens de barrancs, caiac, ràfting i aventura, alpinisme,  expedicions, escalada, excursionisme i DH.
2.- Per a la selecció, els films s’hauran de fer arribar a l’organització en format DVD o en format sense cinta (HD): Vídeo, .mp4 o .mov, o qualsevol altre que pugui ser visionat en un PC, amb una durada màxima aconsellable d’ uns 30 minuts..
Les fotografies hauran de ser en suport de paper fotogràfic amb unes mides aconsellables de 21 cm. x 29.7 cm. (Din A4) i en suport digital al correu de l’organització.

3.- Qualsevol sol•licitud d’admissió d’una pel•lícula es farà amb el formulari d’admissió corresponent, el  qual haurà d’estar en poder de l’Organització abans del 19 de novembre de 2018. L’Organització es reserva el dret de no acceptar els films que no compleixin amb les condicions legals exigides pel Festival.
4.- L’Organització designarà el Comitè de Selecció, única autoritat per seleccionar les obres per a la seva projecció pública a la Tarda de cinema de muntanya de Tortosa.
5.- L’Organització designarà el Jurat qualificador els films. Les votacions del Jurat seran secretes i les decisions s’adoptaran per majoria de vots, segons el seu reglament privat. El veredicte és
Objectiu irrevocable. Hi haurà un premi en metàl·lic de 300,00 € per al/s film/s i de 200,00 € per a la/es fotografia/es escollits com a millors del Certamen.
6.- La família Sabaté-Geladó col·labora atorgant un trofeu als guanyadors del Certamen tan en l’apartat de vídeo com de fotografia.
7.- La projecció dels films tindrà lloc en l’ordre i el dia, segons els criteris lliurement establerts per l’Organització.
8.- Si la pel·lícula o fotografia és admesa a competició, un cop finalitzada la Tarda de Cinema de Tortosa, els films, podran ser exhibits per l’organització en iniciatives culturals, parcialment a la pàgina web del grup organitzador, i en el Cartell promocional del Certamen, de l’any següent sempre sense ànim de lucre, fent menció dels seus autors i amb el permís exprés dels seus autors.
Tramesa
9.- Els films i fotografies hauran d’estar en poder de l’Organització abans del 19 de novembre de l’any 2018, i s’hauran d’enviar a:

                                                                           espeleobarrancs@uectortosa.cat

O a la següent adreça de correu postal

UNIÓ EXCURSIONISTA DE CATALUNYA DE TORTOSA
Tarda de Cinema i Fotografia de muntanya de Tortosa
C/ Llarg de Sant Vicent, 10
43500 Tortosa

10.- Els films seran tractats amb tota la cura i per personal competent. No obstant això, l’Organització no es fa responsable dels danys o pèrdues que es poguessin produir. S’aconsella als participants que assegurin els seus films. En finalitzar el Festival, les pel·lícules i fotografies seran tornades als seus propietaris que així o sol·liciten.
11.- El participant garanteix que és propietari exclusiu dels drets d’explotació del film i que respondrà per qualsevol reclamació que en matèria de drets d’autor es puguin iniciar, exonerant de qualsevol responsabilitat als organitzadors de la Tarda de Cinema de Tortosa. Així mateix, manifesta que ha obtingut l’autorització corresponent d’aquelles persones o entitats que ostentin
drets sobre la música, imatges o altre tipus de propietat intel·lectual que aparegui al film o la fotografia.

12.- El participant, en el supòsit que sigui premiat, autoritza expressament als organitzadors la reproducció i utilització publicitària de la seva imatge i la difusió del seu nom i cognoms en qualsevol activitat publicitària i/o promocional relacionada amb el certamen, sense dret de remuneració a excepció del premi.
13.- La participació en la Tarda de Cinema de Tortosa comporta l’acceptació plena d’aquestes bases i la renúncia a qualsevol reclamació legal, i l’Organització serà l’única facultada per resoldre els casos no previstos.

D’acord amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades, el participant accepta que les seves dades personals, així comaquelles que puguin ser facilitades en el futur, siguin recollides i tractades en un fitxer titularitat de la UNIÓ EXCURSIONISTA DE CATALUNYA DE TORTOSA, amb domicili al carrer Llarg de Sant Vicent, 10 43500 – TORTOSA. Les dades  esmentades han estat recollides per la citada entitat per a finalitats relacionades amb la promoció i publicitat de la Tarda de Cinema de Tortosa.El Titular podrà exercitar els drets reconeguts en la Llei i, en particular, els d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit que podrà dirigir a la seu social de la UNIÓ EXCURSIONISTA DE CATALUNYA DE TORTOSA a l’adreça indicada. Per a qualsevol consulta relacionada amb els drets referits, l’afectat pot trucar al telèfon 977.44.32.71.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *